Η Εταιρεία
Η Eταιρεία Α.Α.ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το έτος 1975 με αντικείμενο δραστηριότητας την πώληση και επισκευή καινούργιων και μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων JOHN DEERE, ως επίσημος αντιπρόσωπός της.

Με έδρα της επιχείρησης στα Φάρσαλα Λάρισας, στο κέντρο του θεσσαλικού κάμπου, με πολυετή πείρα και ενημέρωση για τις εξελίξεις που πραγματοποιούνται στον γεωργικό τομέα, στεκόμαστε υπεύθυνα δίπλα στις ανάγκες του έλληνα αγρότη.

Το προσωπικό της εταιρείας διαθέτει εξαιρετικά ευρύ φάσμα εξειδίκευσης, πολυετή και αποδεδειγμένα επιτυχή πορεία, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να παρέχει πάντα ιδιαίτερα αποτελεσματικές υπηρεσίες και συνεπώς, τη μέγιστη δυνατή προσφορά τιμών στους πελάτες της.

Παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών της, καλύπτοντας παράλληλα όλες τους τις ανάγκες. 
 
 
NEWSLETTER
Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter.
Email:
 
Αρχική  ::  Η Εταιρεία  ::  Υπηρεσίες  ::  Προϊόντα  ::  Μεταχειρισμένα  ::  Ανακοινώσεις  ::  Τοποθεσία  ::  Site Map  ::  Επικοινωνία  ::  Αγγλική Έκδοση
Designed and Developed by Amasis Web and Graphic Design